کیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همچنین دانههای سیاه آن حاوی ویتامین D است.
به گزارش افکارنیوز، اگر تا به حال پرتقال را فقط به خاطر ویتامین ث بالای آن و پیشگیری از سرماخوردگی مصرف میکردید میتوانید کیوی را جایگزین آن کنید. ویتامین ث موجود در کیوی ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیمو ترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است.
کیوی در اصل متعلق به کشور چین است، اما اکنون مردم سراسر دنیا این میوه را مصرف میکنند. ایتالیا، نیوزلند، چین، فرانسه و ژاپن جزو بزرگترین تولیدکنندگان کیوی محسوب میشوند. این میوه به نامهای متعددی نامیده میشد تا این که در سال ۱۹۵۹ نام کیوی برای آن انتخاب شد (کیوی برگرفته از نام پرنده بیپرواز بومی نیوزلند است). در سال ۱۹۷۴ نام کیوی به صورت نام رسمی تجاری این میوه درآمد........ادامه دارد.....