ب. ضررهای بهداشتی و بیماریهایی که توسط خوک به انسان منتقل میشود:
برخی بیماریها هستند که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است
و استفاده از گوشت خوک در ایجاد آنها موثر است:
1. اسهال خونی؛
2. یرقان عفونی؛
3. نتامیب هیستولتیک، که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا مینماید؛
4. بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکههای سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دستها ظاهر میشود؛
تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیتها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریک موجود در گوشت خوک میباشد
5. خوک از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باکی ندارد لذا معدهاش لانة اقسام میکروبهاست که به گوشت و خون و شیرش هم سرایت میکند اما برخی بیماریها تنها علت آن، خوردن گوشت خوک است. و غیره.....